Skip to content
Politică

Codrin Ştefănescu acuză altă ispravă a tehnocraţilor: Bătaie de joc!

psnews.ro

Codrin Ştefănescu (secretar general adjunct al PSD), vineri, într-un comunicat de presă, remis redacției de știri Psnews.ro, cere demisia sau demiterea preşedintelui ANAF, Dragoş Doroş, după ce acesta a anunţat că echipe ale agenţiei urmează să verifice dacă proprietarii locuinţelor închiriate îşi declară veniturile obţinute.

”Şefii ANAF-ului condus de tehnocraţi, pur şi simplu au luat-o razna. În plus, ne dau senzaţia că locuim într-un mare ospiciu administrat şi coordonat de la Palatul Victoria.
Astfel, după ce au vânat cu maximă barbarie zeci de mii de firme româneşti – de la mici întreprinzători până la societăţi cu mii de angajaţi, după ce au blocat peste 400.000 de conturi ale persoanelor fizice şi juridice – aducând prejudicii imense economiei naţionale, tehocraţii mai vin cu o demenţă care realmente şochează populaţia: aceea de a verifica dacă proprietarii locuinţelor închiriate îşi declară veniturile obţinute.
Cu alte cuvinte, echipe de teren formate din comisari ANAF vor năvăli, pur şi simplu, la ore neanunţate, din zi şi din noapte, în blocurile din întreaga ţară pentru a vedea dacă românii locuiesc legal în acele imobile. Iar suplimentar, dacă vor avea şi obrăznicia să le ceară administratorilor de bloc sau locatarilor să-şi pândească vecinii şi să-i pârască la ANAF, este mai mult decât evident că se întenţionează să se depăşească, la toate capitolele, metodele bolşevice folosite în vremea lui Ceauşescu.
Şi pentru că această nebunie menită să învrăjbească şi mai mult românii a fost susţinută de însuşi președintele ANAF, Dragoș Doroș, la oră de maximă audienţă, la postul naţional de televiziune, este obligatoriu ca acesta să-şi dea imediat demisia sau să fie demis urgent de premierul Cioloş.
Pentru că, deja, bătaia de joc la adresa românilor a depăşit chiar orice limită!”, se arată în comunicat.

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *