Skip to content
Politică

Codrin Ștefănescu, atac dur la adresa Executivului: Distrugerea firmelor românești a devenit un fel de prioritate pentru ei

Inquam Photos / Octav Ganea
" "

Fostul secretar general al PSD Codrin Ștefănescu, într-o postare pe pagina sa de Facebook, susține că lipsa de coerență a Guvernului „va îngropa definitiv zeci de mii de firme românești din domeniul Horeca”.

În București o sa fie jale! Lipsa de coerență a guvernului va îngropa definitiv zeci de mii de firme românești din domeniul Horeca! Mai exact 40.000! Asta înseamnă faliment plus circa 300.000 de bucureșteni ce vor rămâne fără serviciu. Mai adăugați, la toată această industrie aruncată la gunoi de către guvernanți, alte zeci de mii de afaceri ce vor intra in faliment!

" "
" "

Mai mult, social-democratul este de părere că „distrugerea firmelor românești a devenit un fel de prioritate pentru guvernul PNL și noii săi aliați de dreapta”.

Micile firme de transport de mărfuri, taxi, aprovizionare, pază, reparații, contabilitate, vor sucomba si ele in urma acestei decizii stupide! Micii patroni sunt disperați, angajații lor sunt disperați, doar guvernul e calm și total nepăsător! Distrugerea firmelor românești a devenit un fel de prioritate pentru guvernul PNL și noii săi aliați de dreapta”, a scris Codrin Ștefănescu pe pagina sa de Facebook.

Prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, a anunțat marți că restricțiile reintroduse în București și care vor intra în vigoare începând de miercuri, vor fi reevaluate după 7 zile și în funcție de evoluția pandemiei se vor putea relaxa sau se vor lua alte restricții suplimentare.

El a explicat că se va renunța la restricţii doar atunci când rata de incidenţă scade sub 1,5 în Capitală. Prefectul Bucureştiului a precizat că, momentan, în legatură cu cazinourile nu s-a luat nicio decizie. „Nunţile şi botezurile sunt permise însă doar în aer liber„, a precizat Cojanu. Potrivit acestuia, purtarea măștii va fi obligatorie între orele 7.45-21.15 în zona școlilor din Capitală.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *