Skip to content
Politică

Codrin Ștefănescu, atac la Marcel Ciolacu: Marcele, lasă-ne! Ne facem țăndări sub conducerea ta și a șefilor tăi

Inquam Photos / Octav Ganea

Fostrul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, îi reproșează actualului președinte interimar al partidului, Marcel Ciolacu, atât părăsirea oamenilor din PSD, cât și îndepărtarea de linia partidului. De asemenea, el îi cere lui Ciolacu ”să înceteze prefăcătoria cu moțiunea, pentru ca PSD se destramă”.

„Trezește-te, Ciolacule! In timp ce tu te prefaci cā te joci cu motiunea, ne fug oamenii din teritoriu! Rând pe rând, primari si viceprimari PSD anuntā cā pleacā din partid definitiv si irevocabil. Ne pleacā si organizatii locale cu oameni si bagaje cu tot. Fie la PNL, fie la Ponta, pleacā pur si simplu unde vād cu ochii! In toate judetele fenomenul ia amploare. In fiecare zi.

Oameni care au clādit partidul nostru, care au câstigat prin luptā mandatele, isi iau lumea-n cap! Oameni care au muncit ani de-a rândul in toate campaniile si indiferent de situatie. La Botosani, Prahova, Teleorman, Giurgiu, Mehedinti, Brasov, Caras, Arad, Bucuresti, etc. Liderii judeteni incearcā sā opreascā hemoragia si fac toate eforturile in sensul acesta! Toate eforturile omenesti! Dar Ponta rupe bucati intregi din PSD, iar oamenii lui Orban deschid larg usile pentru alesii nostri.

Si pleacā pentru cā PSD e condus rāu, Marcele! Cu blaturi, cu capul in pāmânt, cu servilism in fata noilor stāpâni. Trezeste-te sau lasā-ne! Cā ne facem tāndāri sub conducerea ta si a sefilor tāi! Care isi doresc ca PSD sā disparā definitiv”, scrie Codrin Stefanescu pe Facebook.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *