Skip to content
Politică

Codrin Ștefănescu critică intenția coaliției de a desființa Secția Specială: Toate abuzurile și nenorocirile din trecutul apropiat urmează să se repete!

Inquam Photos/Octav Ganea

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, îl acuză pe Ludovic Orban de lașitate și declară că desființarea SIIJ e ” bomboana pe colivă”.

„Măi, Ludovice! O să regreți curând toate comicăriile și drăcoveniile pe care le-ai susținut! Asta cu desfințarea SIIJ e bomboana pe colivă! Toate abuzurile și nenorocirile din trecutul apropiat urmează să se repete! Uită-te la ultimul interviu al judecătoarei Dana Gîrbovan. Despre dosare create la comandă, despre magistrați terorizați, despre oameni nevinovați distruși de călăi fără milă! Ai uitat prin ce-ai trecut chiar tu? Că ai fost nevoit să sari în piață alături de reziști, să stai în genunchi în fața Codruței, doar ca să scapi? Ai devenit o slugă ieftină, Ludovice! Iar slugile plătesc întotdeauna foarte scump. Ia exemplul lui Zgonea, lașule!”, scrie Codrin Ștefănescu pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *