Skip to content
Politică

Codrin Ștefănescu, despre ”lipsa de camaraderie, trădarea și lipsa de scrupule” din PSD: Iertați-ne!

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, vorbește într-o postare pe pagina sa de Facebook despre ”lipsa de camaraderie și colegialitate, trădarea și lipsa de scrupule” din rândul social-democraților, care încă nu știu ”să-și asume o înfrângere”.

„Iertați-ne! Încă nu știm să ne asumăm o înfrângere. Și în astfel de momente scoatem la iveală, în public, tot ceea ce este de neacceptat la noi. Lipsa de camaraderie și colegialitate, trădarea, lipsa de scrupule. Și multe vorbe grele rostite la nervi ce nu se vor șterge niciodată. Vă spun însă că PSD nu este așa în ansamblul său. La baza partidului sunt oameni extraordinari și curajoși. Foarte mulți! Care vor avea un cuvânt greu de spus în curând și de care eu voi ține cont întotdeauna„, scrie Codrin Ștefănescu.

Postarea fostului secretar general PSD vine după ședința tensionată a CEx, în urma căreia Viorica Dăncilă a demisionat din fruntea partidului, iar în locul său a fost instalat Marcel Ciolacu. Întâlnirea de marți a liderilor PSD, care a durat până la miezul nopții, s-a lăsat cu lacrimi, demisii și reproșuri dure.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *