Skip to content
Politică

Codrin Ștefănescu, dezamăgit de Florin Iordache: „E unul dintre creatorii Secției Speciale. Ce ușor trădează”

Inquam Photos/Octav Ganea
" "

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, îl critică pe Florin Iordache după ce instituția condusă de acesta a avizat pozitiv desființarea Secției Speciale. Consiliul Legislativ a avizat marți proiectul ministerului Justiției.

Incredibil! Florin Iordache a avizat pozitiv mizeria de proiect al reziștilor privind desființarea Secției de Investigarea a Infracțiunilor din Justitie( SIIJ)! Tocmai Florin Iordache, unul dintre creatorii Secției, unul dintre oponenții Statului Paralel, fostul luptător împotriva abuzurilor și încălcărilor drepturilor cetățenești! Omul pe care l-am apărat public de sute de ori! Pe care l-am susținut ca ministru al justiției, pentru care m-am certat rău cu trădătorul de Grindeanu! Cum se mai schimbă oamenii și ce ușor tradează tot în ceea ce au crezut! Jalnic!”, a scris Codrin Ștefănescu, pe Facebook.

" "
" "

Consiliul Legislativ, condus de fostul deputat PSD Florin Iordache, a dat aviz favorabil cu observații proiectului privind desființarea Secției pentru investigarea infracțiunilor din Justiție. În urmă cu o săptămână CSM a dat aviz negativ proiectului susținut de ministrul Justiției, Stelian Ion.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *