Skip to content
Politică

Codrin Ștefănescu îi răspunde lui Mihalache pe tema ofițerilor acoperiți: „Sunt convins ca a avut si girul lui Iohannis!”

Rasturnare de situatie in scandalul ofițerilor acoperiti din justiție. Judecatorii cer insistent lamuriri in scandalul acoperitilor după ce șeful Cancelariei Dan Mihalache a declarat, marti, ca verificarile CSAT pe această speță nu au fost unele de incredere.

Seful Cancelariei Prezidentiale, Dan Mihalache, a afirmat marti ca CSAT nu are instrumente la dispozitie pentru a verifica 23.000 de magistrati, aratand ca aceasta prevedere ar trebui regandita.

Consilierul prezidential a fost intrebat cu privire la informatia transmisa de CSAT potrivit careia ca nu exista lucratori operativi in randul magistratilor si la anuntul UNJR referitor la posibilitatea de a da in judecata Consiliul in acest caz.

Secretarul general adjunct al PSD Codrin Stefanescu i-a raspuns, marți seară, într-o emisiune de la Antena 3, sefului cancelariei prezidentiale, Dan Mihalache, referitor la acoperitii din justiție. Astfel, Codrin Ștefănescu a declarat este o situație paradoxală și îngrijorătoare și că declarațiile lui Mihalache nu lămuresc deloc veridicitatea faptului că în sistemul juridic nu ar fi infiltrați ofițeriacoperiti, informatori sau colaboratori ai serviciilor de informatii:

„Daca domnul Mihalache are dubii, sa vedeti ce dubii avem noi. E o prosteala e care nu o mai înghițin de data asta. Dupa ce iese domnul Dumbrava, iese Uniunea Magistratilor, zic: Avem o problema, nu mai stim care e civil, brusc Serviciul care isi controleaza propriul Serviciu nu mai stie cine e in Serviciu. Avem dubii…Vad ca pozitiile sunt din ce in ce mai dese. N-are nimeni interes sa lamureasca aceasta problema. Nu stii cat sunt si unde sunt. Baietiii astia sunt bagati peste tot si in politica, justitie. Prea multe lucruri au fost cusute cu ata fosforescenta, bagati la puscarie. Acum continua epoca asta. Nu nu se va afla, prin urmare dubiile domnului Mihalache le impartasesc si eu. Ce putem sa spunem decat sa spunem? Pana ne va interzice, putem sa spunem. Asta nu e bataie de joc? Daca presedintele statului cere raportul asta si astia vin cu astfel de bazaconii…Când a facut afirmatia asta ca are dubii, eu sunt convins ca a avut si girul lui Iohannis”, a mai precizat Codrin Stefanescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *