Skip to content
Politică

Codrin Ștefănescu îl dă în judecată pe Pieleanu: „Avangarde este o organizație fantomă, specializată în dezinformare și intoxicare, pe bani foarte mulți”

colaj PS News

Codrin Ștefănescu, secretar general al partidului Alianța pentru Patrie, anunță că formațiunea politică analizează cu grupul de avocați, oportunitatea de a deschide un proces public împotriva lui Marius Pieleanu, directorul Avangarde. Ștefănescu susține, într-o declarație de presă remisă PS News, că institutul de sondare a opiniei publice Avangarde „este descalificat total în rândul opiniei publice” și „este specializat în dezinformare și intoxicare, pe bani foarte mulți, de la comanditari aflați în vârfurile puterii”.

„Alianța pentru Patrie denunță manipularea grosolană a opiniei publice prin sondajul realizat zilele trecute de firma de casă a coaliției de guvernământ, deținută de Marius Pieleanu. Pentru pseudo-sociologul național, partidele aflate la guvernare, care au distrus România din punct de vedere economic și social, partide compromise total în ochii românilor, culmea, ar fi în fruntea opțiunilor populației. Adică, cei care au pulverizat mediul de afaceri, economia, resursele, cei care au plafonat pensiile și salariile și au majorat prețurile la absolut tot, începând cu energia, gazele, combustibilul și finalizând cu prețul alimentelor de bază și alimente, ar fi, potrivit lui Pieleanu, cei mai iubiți fii ai poporului.

Coaliția antiromânească de la guvernare care a călcat în picioare drepturi, libertăți, legi, opinii, presă, Constituția, este, conform sondajului realizat de Pieleanu, pe colțul mesei din bucătărie, dorită, adorată și susținută de toți românii nemulțumiți sau ajunși la disperare. Adică, toți liderii acestei coaliții toxice pentru poporul român sunt lideri în clasament, iar patrioții care au dezavuat public toate ticăloșiile, hoțiile, împrumuturile și înfometarea poporului, sunt pur și simplu omiși la ordin din orice sondaj publicat de Pieleanu, în mod oficial”, susține Codrin Ștefănescu.

„Prin această declarație de presă, considerăm că Avangarde condusă de Marius Pieleanu este descalificată total în rândul opiniei publice. Alianța pentru Patrie va refuza orice fel de dialog și contract cu această organizație fantomă, specializată în dezinformare și intoxicare, pe bani foarte mulți, de la comanditari aflați în vârfurile puterii. Alianța pentru Patrie analizează cu grupul de avocați, oportunitatea de a deschide un proces public împotriva lui Marius Pieleanu”, a mai adăugat secretarul general al partidului Alianța pentru Patrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *