Skip to content
" "
Alegeri Politică

Codrin Ştefănescu, ironic înaintea CEx-ului PSD: E ziua cea mai importantă din istorie! Secretul va fi, în sfârşit, cunoscut!

Liviu Pleşoianu şi Codrin Ştefănescu au postat pe Facebook mesaje înaintea şedinţei Comitetului Executiv al PSD care ar urma să decidă prezideţiabilul partidului, primul îndemnând la un vot în care să triumfe adevărul, nu ipocrizia, iar cel de-al doilea, ironizând sondajul care va fi prezentat la CEx.

Probabil ultimul meu mesaj către un CEX PSD…Să ţinem cont, să nu uităm niciodată că oamenii care ne votează nu vor doar pâine, ei nu sunt doar un mare stomac… Sunt oameni demni, cu coloană vertebrală, care vor pâine, cum vrem cu toţii, dar care nu sunt dispuşi să se târască pentru a primi acea pâine! La aproape 30 de ani de la Revoluţie, ce vă rog eu astăzi, indiferent cum votaţi, este să votaţi astfel încât să triumfe adevărul, nu ipocrizia! Să triumfe curajul, nu frica! Să triumfe vorba liberă a omului liber, nu tăcerea vinovată! Să triumfe dreptatea, nu injustiţia şi, mai mult decât orice, să triumfe România, nu „Românica”! Votaţi pentru România, oameni liberi! Fie să fim! Vă mulţumesc!”, a scris Pleşoianu, care şi-a anunîat deja decizia de a candida pentru Cotroceni, scrie adevarul.ro.

" "

Codrin Ştefănescu, fost secretar general al PSD, care a pierdut funcţia în faţa lui Mihai Fifor, este ironic la adresa şedinţei conducerii PSD şi a sondajului care ar urma să fie prezentat, pentru desemnarea prezidenţiabilului social-democraţilor. ”Mâine e ziua cea mai importantā din istorie! Misterul va dispārea cu totul. Secretul va fi, in sfârsit, cunoscut! Si toatā lumea va avea un şoc! La Cex-ul de mâine urmeazā sa fie prezentat sondajul lui Pieleanu. Sunteti pregātiti pentru asta? Eu nu cred..”, a scris luni pe Facebook Codrin Ştefănescu, un susţinător al lui Pleşoianu. Comitetul Executiv al PSD se reuneşte, marţi, pe ordinea de zi aflându-se desemnarea candidatului pentru alegerile prezidenţiale. Anterior, social-democraţii au respins varianta susţinerii lui Călin Popescu Tăriceanu. Întâlnirea informală pe care liderul PSD, Viorica Dăncilă, a avut-o cu preşedinţii ALDE şi Pro România nu s-a finalizat cu o decizie de susţinere a unui candidat comun.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *