Skip to content
Societate

Codrin Ştefănescu lansează acuzaţii explozive la adresa şefului PSD

wikimedia.org

Social-democratul Codrin Ştefănescu a postat pe pagina personală de Facebook un mesaj critic la adresa liderului intermar al PSD, cerându-i fostului ministru de finanţe Eugen Teodorovici să se înscrie în cursa pentru conducerea partidului. Ştefănescu acuză un blat între Marcel Ciolacu şi premierul Ludovic Orban.

„Dragi membri, simpatizanti si votanti ai PSD! Nu existā niciun blat intre PSD si PNL! Exista doar intre Ciolacu-Orban si sefii lor supremi. Cā sefii lor sunt de la Cotroceni, din padurea Baneasa, din case conspirative, asta chiar nu mai conteazā!

Degeaba ne injurati pe toti, chiar nu suntem toti parte din piesa asta! Se vede cu ochiul liber, da! Luati si voi pozitie, cereti lāmuriri, nu mai stati deoparte tācuti si speriati! Cā si voi aveti partea voastrā de vinā! Parlamentari, primari, sefi de organizatii judetene ai PSD, spuneti exact ceea ce ganditi! Iar tu, dragā Eugen Teodorovici, când ai de gänd sā-ti anunti candidatura pentru functia de presedinte al partidului? Vrei sā te rugām?”, scrie Codrin Ştefănescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *