Skip to content
Politică

Codrin Ștefănescu lasă adresa Penitenciarului Rahova celor care vor să-i scrie lui Liviu Dragnea

Inquam Photos/Octav Ganea

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefanescu, a scris pe Facebook că Liviu Dragnea ”nu se simte bine deloc, nici emoțional, nici psihic” și îndemnă publicul să-i scrie la Penitenciarul Rahova, lăsând și adresa unde o pot face. ”Este important pentru el să-i scrieți! Nu lăsați un patriot aflat la ananghie!”, încheie Ștefănescu, unul dintre foștii lideri care i-au rămas loiali lui Dragnea și îl vizitează regulat la penitenciar.

Redăm mai jos postarea lui Codrin Ștefanescu:”Am promis cā vā țin la curent! Liviu Dragnea nu se simte bine! Nici cu sānātatea, nici emoțional, nici pshihic! Se simte abandonat, uitat, neglijat! I-am spus asearā, la telefon, cā nu trebuie sā cedeze in fața sistemului! E iubit, așteptat de familie și prieteni, suntem alāturi de el! Am înțeles cā nu e scos la muncā, deși are o hotārâre judecătorească in sensul acesta, nu e tratat pentru problemele de sănătate, nu se aplicā nici o lege in ceea ce-l privește! Abuzurile continuā, nimeni nu ia poziție publicā! Iau eu, dacā colegii din partid sunt lași și se fac cā uitā! Are nevoie de susținere și de o vorbā bunā! Cei care vor sā-i scrie, o pot face la adresa: Liviu Dragnea, Penitenciarul Rahova, Șoseaua Alexandriei nr 154, sector 5, București, cod Postal 51527! Este foarte important pentru el sā-i scrieți! Nu lāsați un patriot aflat la ananghie!

Judecătoria Sectorului 5 admis, pe data de 15 ianuarie, plângerea depusă de Liviu Dragnea și astfel să oblige Penitenciarul Rahova, acolo unde este incarcerat Dragnea, să îi permită fostului lider PSD să muncească, se arată în minuta instanței.

Liviu Dragnea a rămas fără dreptul de a munci după ce a acordat un interviu la Realitatea TV fără acceptul conducerii. Fostul șef al Camerei Deputaților a susținut că nu știa că fosta sa consilieră, căreia i-a acordat interviul, îl va publica.

Pe data de 27 Mai 2019, Înalta Curte de Casație și Justiție l-a condamnat pe fostul lider PSD la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Direcția Copilului Teleorman.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *