Skip to content
Politică

Codrin Ștefănescu, mesaj după eliberarea lui Dragnea: Dați-mi dovada cā nu sunteți speriați de gașca de securistoizi care a pus mâna pe partid!

Facebook/ Codrin Ștefănescu

Într-o postare pe pagina sa oficială de Facebook, Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu a transmis un mesaj cu ocazia eliberării lui Liviu Dragnea, îndemnându-i „să fie mai curajoși” pe cei care „s-au bucurat pe șest de eliberarea lui Liviu Dragnea”.

Codrin Ștefănescu a subliniat că vrea să primească dovada cā nu sunteți speriați de gașca de securistoizi care a pus mâna pe partid!”.

„Vreau sā transmit un mesaj! Eliberarea lui Liviu a creat multā emoție, așteptare speranțā! Foarte mulți m-au sunat sau mi-au scris in sensul acesta! Unii au luat și poziție publicā, bravo lor, oameni bravi pe care ii respect! Dar sunteți și mulți cei care faceți asta pe șest. Parlamentari, primari, aleși locali ai PSD!

Îmi spuneți cā sunteți pregătiți, cā stați cu “arma la picior”, cā electoratul vostru face presiuni sā deveniți mai curajoși! Atunci, fiți mai curajoși!

Dați-mi, in primul rând mie, dovada cā nu sunteți speriați de gașca de securistoizi care a pus mâna pe partid! Și au făcut-o profitând de lipsa voastrā de reacție, de slugărnicia cu care i-ați pupat in fund, de spaima voastrā de a nu ajunge pe mâna sistemului care-i coordoneazā! Apoi, vorbim! La treabā!”, a scris Codrin Ștefănescu pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *