Skip to content
Politică

Codrin Ştefănescu: Minciunile oribile debitate de oficialii și specialiștii lui Orban sunt politică oficială de stat

Inquam Photos / Octav Ganea

Fostul secretar general al PSD Codrin Ștefănescu acuză Guvernul Orban de delict, pentru că “îşi minte proprii cetăţeni”, care nu au niciun fel de reacţie.

În orice țarā normalā, europeanā, democraticā, cum vreți voi sā-i ziceți, când guvernul își minte proprii cetāțeni, fapta se numește delict! Delict grav! Și se pedepsește dupā nu știu câte articole de lege. La noi, minciunile oribile debitate de oficialii și specialiștii lui Orbán sunt politicā oficialā de stat!”, srie politicianul pe pagina sa de Facebook.

El afirmă că în cazul mitingului Horeca, singurii care mai au ceva de spus sunt unii dintre ziarişti, neînregimentaţi politic.

Și lumea se lasā călcată in picioare și umilitā continuu, fārā sā aibā nici o reacție. Ideea cā poporul e de vinā, ne este transmisā cu maxim tupeu chiar de la Cotroceni! Mitingul Horeca nu a contat, sindicatele tac asurzitor, opoziția e a lor, cu civilul Ciolacu in frunte! Noroc cu presa! Mā rog, cu aceea bucāticā din ea care a rāmas incā nepenetratā de jurnaliștii de cazarmā. Pânā dispare și asta!”, a mai scris Ştefănescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *