Skip to content
Politică

Codrin Ștefănescu neagă până în pânzele albe remanierea: Este o bazaconie

psnews.ro

A început războiul în Partidul Social Demorcrat, deoarece scandalul între Guvern și  partidul de guvernământ seamănă cu un bulgăre de zăpadă care se rostogolește din ce în ce mai mult și mai repede, fapt ce produce leziuni puternice partidului.

În acest moment de sensibilitate pentru PSD, liderii ies la rampă și încearcă din răsputeri să țină lucrurile sub control, însă lucrurile deraiază de la o zi la alta.

" "
" "

PSD încasează lovitură după lovitură, de curând Rise Project aducea în atenția publicului mai multe mesaje de pe grupul de WhatsApp Comunicatorii PSD,  grup din care făceau parte persoane de bază ale partidului. Aspectul care a aprins flacăra a fost reprezentat de conținutul mesajelor care vizau organizarea unei contramanifestații din partea PSD împotriva celor din Piația Victoriei, în momentul Ordonanței 13.

Relația dintre Grindeanu și Dragnea a afectat în mod categoric stabilitatea partidului.O altă chestiune de substanță o reprezintă subiectiul: remanierii Guvernului.  În spaţiul public apar din ce în ce mai multe informaţii că actualul cabinet se îndreaptă cu paşi siguri spre o remaniere.

După ce Sorin Grindeanu ar fi refuzat să îşi dea demisia, se pare că Liviu Dragnea le-a promis deja mai multor lideri PSD posturi într-un eventual nou Guvern.

Între timp, actualii miniştri aşteaptă cu demisiile în alb decizia Comitetului Executiv al PSD.

Secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu a intervenit telefonic în emisiunea  „Previziuni”, politicianul  dezminte orice informaţie potrivit căreia PSD doreşte remanierea Guvernului Grindeanu.

Parctic, transmite presei că a înţeles greşit. „Vă spun tot în fiecare zi, dar văd ca nu le crede nimeni. Este o singură variantă. Niciodată nu a vrut Dragnea să îi ia capul lui Grindeanu. Este cea mai mare bazaconie. Avem o tradiție. Dacă tragem concluzia că niște colegi trebuie schimbați pur și simplu sunt schimbați și vin alții. Niciodată nimeni nu s-a baricadat într-un birou. Nimeni nu a șantajat pe nimeni în PSD. Asta ține de solidaritate asta se întamplă din 90 până în prezent”, a declarat Ștefănescu, informează Antena3.

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *