Skip to content
Politică

Codrin Ștefănescu reacționează la suspendarea doctorului Beuran: L-au executat fără milă și absolut fără nicio logică

Codrin Ștefănescu critică dur decizia de suspendare a doctorului Mircea Beuran de la Spitalul Floreasca, în urma incidentului în care o femeie a ars pe masa de operație.

Fostul secretar general al PSD consideră că motivul pentru care doctorul Beuran a fost suspendat dintr-un complet diferit  „a fost si va rāmâne,in mod cert, cu sufletul alāturi de PSD. Acesta e unul dintre motivele pentru care l-au executat”, susține Ștefănescu.

 

„Doctorul Mircea Beuran este o somitate. Un reper pentru multe generatii de medici talentati. A fost si va rāmâne,in mod cert, cu sufletul alāturi de PSD. Acesta e unul dintre motivele pentru care l-au executat! Fārā milā si absolut fārā nicio logicā. Pe unul dintre cei mai mari chirurgi pe care ii are România! Cei operati si salvati de el pot umple cu usurintā un stadion. Sau Piata Victoriei. Doar cei salvati, fārā rude sau familii! Dar asta nu conteazā pentru politrucii din PNL! Pentru cā noul regim pnl-ist devine tot mai ticālos pe zi ce trece. Si vor sā ne arate asta cât se poate de clar!”, a scris Codrin Ștefănescu pe pagina sa de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *