Skip to content
Politică

Codrin Ștefănescu, solicitare către PNL în trei probleme stringente: Este adevărat că…

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, le cere copreşedinţilor PNL Alina Gorghiu şi Vasile Blaga să răspundă public dacă au solicitat „schimbarea imperioasă” a 27 de prefecţi sau dacă „l-au şantajat pe premier cu o moţiune de cenzură”, şi asta „în dorinţa lor disperată de a recupera măcar câteva sutimi din multele procente pierdute în ultimele luni”.

Adresez trei întrebări publice pentru copreşedinţii PNL – PDL Alina Gorghiu şi Vasile Blaga: este adevărat că, profitând de slăbiciunea şi incompetenţa Guvernului tehnocrat, la care au contribuit şi gafele monumentale ale unor miniştri, i-aţi cerut, de curând şi cu maximă nervozitate, prim-ministrului Cioloş schimbarea imperioasă a prefecţilor din 27 de judeţe, într-o primă etapă? Este adevărat că deja aţi transmis la Cabinetul său lista secretă cu numele şi prenumele ‘apoliticilor’ PNL-işti care trebuie numiţi în funcţia de prefect, musai şi de îndată? Este adevărat că, în caz de refuz, l-aţi şantajat pur şi simplu pe Cioloş cu o moţiune de cenzură, care va expedia la Bruxelles, cu primul avion, întreg Guvernul?”, sunt întrebările adresate de Codrin Ştefănescu conducerii PNL, potrivit agerpres.ro.

El le-a transmis Alinei Gorghiu şi lui Vasile Blaga că aşteaptă din partea lor „un răspuns sincer, oficial şi imediat la toate cele trei întrebări”.

Pentru că este foarte important ca opinia publică să cunoască măcar o parte dintre manevrele oculte pe care cei doi copreşedinţi le practică, în dorinţa lor disperată de a recupera măcar câteva sutimi din multele procente pierdute în ultimele luni. Şi asta chiar cu riscul de a da peste cap întreaga administraţie publică locală„, a adăugat Codrin Ştefănescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *