Skip to content
Politică

Codrin Ștefănescu, tupeu maxim la Antena 3. A confundat televiziunea cu partidul

youtube.com

Secretarul general adjunct l PSD, Codrin Ștefănescu, s-a dat în stambă sâmbătă seara la o emisiune a postului tv Antena 3, când  refuzat să mai dialogheze cu moderatorul Cătălina Porumbel pe motiv că printre interlocutori se numără și europarlamentarul Cătălin Ivan, un personaj pe care Comitetul Executiv al partidului  decis să îl excludă.

Tema discuției oscila în jurul vacanței secrete a lui Liviu Dragnea, zvonurile acreditând ideea că acesta s-ar afla în Maldive, când Ștefănescu a izbucnit la aflarea veștii că Ivan ar urma să intervină telefonic în emisiune.

Ies înainte să vorbească Cătălin Ivan. Dacă dumneavoastră vreți să-l faceți mare e treaba dumneavoastră și Antenei 3, nu a PSD-ului. E ca și cum ați chema la o dezabatere pe unul pe care l-ați dat afară de la Antena 3. Nu e corect. Promovați anumite știri cu Sorin Grindeanu, cu Victor Ponta care vrea să ia oameni din PSD, dar nu mai e membru de partid”, redă site-ul dcnews.ro replicile halucinante ale lui Codrin Ștefănescu.

Europarlamentarul s- abținut să comenteze pe marginea replicilor date de Ștefănescu, dar a menționat că nici el nu dorește să întrețină un dialog cu acesta.

Pe e altă parte, Ivan a postat pe contul său de Facebook, în urmă cu două zile, un mesaj destul de controversat cu privire la relațiile lui Dragnea cu personaje din interiorul serviciilor secrete, menționând că unele amănunte provenite din discuții private nu le poate face publice încă.

Absolut toate informatiile care apar ca o avalansa despre Liviu Dragnea nu sunt de ieri, sau de anul asta, fie ca vorbim de Brazilia, Tel Drum, ferma de porci, echipa de fotbal din satul natal, din liga a patra, cu jucatori din prima liga si multe altele.

Relatia apropiata cu Florian Coldea a devenit evidenta dupa momentul racirii relatiei dintre Dragnea si Ponta. Lucruri pe care unii le stiam, au devenit publice. Partidele de tenis, mesele, discutiile private cu ‘sistemul’ au devenit de notorietate si au fost negate doar partial, cu jumatate de gura, si doar dupa ce Coldea a picat.

Da, Liviu Dragnea este vanat de ‘sistem’. Da, institutiile de forta ale statului incearca sa faca legatura intre averea colosala a acestuia, lipsa de venituri care s-o justifice si posibilii interpusi.  Si, da, Liviu Dragnea a fost pana de curand protejat din plin de ‘sistem’, sau ‘binom’.


Intrebarea care nu se pune este: DE CE? Care a fost interesul ca Liviu Dragnea sa urce linistit pana in cele mai inalte functii in stat si in partid, cu toate problemele din trecut neclarificate? Eu sunt convins ca nu din dragoste pentru PSD. Ba chiar dimpotriva”, scrie Cătălin Ivan.

Teoria conspirației, lansată de acesta este susținută și de fostul președinte al României, Traian Băsescu, care a afirmat că Dragnea a beneficiat de îngăduința și protecția unor personaje din instituții de control ale statului pe tot traseul ascensiunii sale politice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *