Skip to content
Politică

Codrin Ștefănescu: Unde sunt reziștii mitingiști când au fost numiți în funcții publice mii de penali, amante, rude și sponsori?

Inquam Photos/Octav Ganea

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ștefănescu, atrage atenția asupra „dispariției securistoizilor” și adresează întrebări retorice „celor care atunci când Capitala se scufundă în gunoaie, mizerie, șobolani, când euro a depășit infinitul și robor-ul e la cer” nu sunt de găsit.

„Cā au fost numiți in funcții publice mii de penali, amante, rude și sponsori? Unde ați dispārut, securistoizilor? Ca sā inteleagā și ceilalți, care a fost misiunea voastrā mizerabilā!”, subliniază Codrin Ștefănescu.

 „Unde sunt reziștii mitingisti? Unde sunt luminițele, ong-urile sorosiste și actorași ratați cu portavoce? Unde sunt acum, când Capitala se scufundā in gunoaie, mizerie, șobolani?

Când euro a depāsit infinitul și robor-ul e la cer? Când pensiile au înghețat, alocațiile s-au anulat, iar apa caldā in București a devenit un vis de demult? Unde sunt reziștii sā urle cā benzina aproape s-a dublat?

Cā voucherele de vacanțā au dispārut și Horeca e in faliment? Unde sunt reziștii sā protesteze cā guvernul lor a dat pânā acum câteva sute de ordonanțe? Și ziua, dar mai ales noaptea?

Cā au fost numiți in funcții publice mii de penali, amante, rude și sponsori? Unde ați dispārut, securistoizilor? Ca sā inteleagā și ceilalți, care a fost misiunea voastrā mizerabilā!”, a scris pe Facebook Codrin Ștefănescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *