Skip to content
Politică

Codul de integritate, adoptat vineri de Consiliul Național al PNL

Consiliul Național al Partidului Național Liberal se întrunește vineri, la Palatul Parlamentului, pentru a discuta criteriile de integritate pentru candidații la alegerile de anul viitor și accelerarea procesului de fuziune a formațiunii.

De asemenea, se va discuta și despre unificarea funcțiilor de secretari generali, deținute în prezent de Marian Petrache și Gheorghe Flutur, sub conducerea lui Ilie Bolojan. Va fi abordată șă tema de discuție privind unificarea conducerii organizației PNL București, pentru șefia acestei filiale fiind propus prim-vicepreședintele Cătălin Predoiu. informează romaniatv.net.

În plus, va fi supusă spre validare decizia ca toți candidații PNL la locale să preia conducerea unică în organizația în care candidează, mai puțin la organizațiile județene.

PNL a stabilit, miercurea trecută, zece criterii de integritate pe care trebuie să le respecte cei care doresc să candideze anul viitor la alegeri.

Citește și:PNL vrea să intre curat în alegeri. Care sunt criteriile

La Consiliul Național ar putea fi prezentată și propunerea Organizației PNL București, adoptată miercuri, ca europarlamentarul Cristian Bușoi să candideze la Primăria Capitalei.

1 comentariu la “Codul de integritate, adoptat vineri de Consiliul Național al PNL

  1. Pai daca l-au adoptat si, prin absurd, l-ar si respecta (ceea ce personal nu cred !), cu cine mai candideaza liberalii, cu bulgarii invocati candva de Calimente ???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *