Skip to content
Politică

Codul Fiscal, sub lupa Guvernului Dăncilă. Ședința de azi ar putea aduce noi modificări

Cotidianul

Executivul Vioricăi Dăncilă are în plan să dezbată, joi, noi modificări ale Codului Fiscal în vigoare, precum și posibilitatea ca salariile bugetarilor să fie plătite înaintea vacanţei de Paşte.

Mai precis, printre modificările propuse se numără și posibilitatea ca firmele să opteze pentru impozitul pe profit sau cifra de afaceri dacă se încadrează sub plafonul de un milion de euro. O altă propunere vizează rambursarea taxei de mediu doar pe baza unei cereri care să conţină codul numeric personal, dar și alte şi alte modificări „care ajută mediul economic şi ajută consumatorii”, a spus Eugen Teodorovici miercuri, conform News.ro.

Tot în şedinţa de joi a Cabinetului Dăncilă, ar urma să fie discutată posibilitatea ca salariile celor peste un milion de bugetari să fie plătite mai devreme, înaintea vacanţei de Paşte:”Noi analizăm această propunere la nivelul Guvernului. Dacă va fi cazul să fie luată o astfel de decizie, se va anunţa în şedinţa de Guvern de joi”, a mai declarat ministrul Finanţelor.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *