Skip to content
Politică

Coincidența explozivă din dosarul în care DNA a descins la firma lui Ciuvică DOCUMENT

youtube.com

Citiți în cele ce urmează despre coincidența explozivă din dosarul în care Direcția Națională Anticorupție (DNA) a descins marți după-amiază la firma analistului politic Mugur Ciuvică.

În acea zi, doi ofiteri de politie judiciara s-au deplasat la sediul unei societati detinute de partenerul președintelui Grupului de Investigații Politice (GIP), pentru a inmana o adresa semnata de procurorul-sef al Sectiei a II-a din DNA, Marius Bulancea, si de procurorul George Adrian Matei, scrie Lumeajustiției.ro.

Potrivit continutului adresei datate 26 martie 2018, prezentate la Antena 3, procurorii solicita documente referitoare la „relatia comerciala” dintre societatea SC D.A. Comunication & Media SRL si firma detinuta de partenerul lui Mugur Ciuvica, relatie avuta ca urmare a unui contract datat din perioada 2007-2008.

Procurorii Marius Bulancea si George Adrian Matei sunt interesati sa primeasca, in termen de doua zile, pana la 29 martie 2018, orice fel de acte, documente de plata, contracte, facturi, documente care sa ateste prestarea/livrarea serviciilor/bunurilor, fise client/furnizor, in vedere continuarii cercetarilor in dosarul nr. 245/P/2015.

Iar partea interesantă abia acum vine: numărul de mai sus este același pe care îl poartă speța cunoscută drept dosarul EADS, în care apar nume de oameni politici din toate partidele si din toate guvernarile incepand de la epoca Adrian Nastase si pana la cea a lui Emil Boc, fiind vehiculate nume precum Calin Popescu Tariceanu, Victor Ponta, Vasile Blaga și Eugen Orlando Teodorovici.

Vedeți AICI documentele care atestă coincidența.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *