Skip to content
Politică

Colectiv: Încă trei răniți au fost externați

Încă trei răniți în incendiul din 30 octombrie din clubul Colectiv, au fost externați luni.

Andrei Trifu, Alexandru Plangu si Andrei Bud, trei dintre ranitii in incendiul din clubul Colectiv, au fost externati de la Spitalul „Bagdasar-Arseni” în cursul zilei de luni. În spitalele din Bucuresti mai fiind internati 19 oameni raniti in incendiu, iar in strainatate alti 22, potrivit hotnews.ro.

Andrei Trifu, de 44 de ani, scafandru de mare adancime din Mangalia, a spus la externare ca abia asteapta sa ajunga acasa, unde il asteapta familia si prietenii sa petreaca sarbatorile.

La randul lui, Alexandru Plangu, din Tulcea, fost concurent la X Factor, a marturisit ca in fiecare zi se gandeste la clipa cand va urca din nou pe scena. „Abia astept sa cant cu formatia, am pregatit deja cateva cantece”, a declarat, la externare, Alex Plangu.

Viorel Andrei Bud, student si olimpic la matematica, va ramane in Capitala pana in 23 decembrie, pentru ca merge periodic la pansat. Luni, dupa externare, si-a propus sa treaca pe la facultate, iar de sarbatori va pleca la Satu Mare. De Craciun, el isi doreste sa rezolve probleme de matematica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *