Skip to content
" "
Politică

Colectiv: Numărul morților a ajuns la 55

Încă o tânără a murit astăzi la o clinică din Germania, făcând ca numărul morților în tragedia de pe 30 octombrie din clubul Colectiv să ajungă la 55.

Loredana avea de 29 de ani şi avea arsuri pe 70% din suprafaţa corpului. În cursul de zilei joi, tânăra a fost operată, însă astăzi, aceasta a decedat. Loredana fusese internată în stare gravă la Spitalul de Arși din București, după care a fost transportată la clinica din Germania.

" "

Loredana Dărescu era din Brăila şi locuia în București de 7 ani, unde se angajase la o companie multinațională.

Mama a fost la ea. Lori e plină de bandaje, nu poate vorbi. Ținem legătura în permanență cu doctorii, iar dacă ei ne vor da ok-ul să o transferăm, o vom face„, declara, pentru presa locală, sora mai mică a tinerei, Dorina, potrivit romaniatv.net.

În urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe drum spre spital a mai murit o persoană. În 13 zile de la tragedie au decedat alte 27 de persoane, numărul victimelor ajungând astăzi la 55.

Alte aproximativ 150 de persoane au fost rănite şi internate în spitale din Capitală. Dintre acestea, 37 au fost transportate spre unităţi sanitare din străinătate, însă opt au decedat, trei în Marea Britanie, unul în Israel, doi în Olanda, unul în drum spre Elveţia şi unul în Franţa.

În spitale din Capitală mai sunt internate acum 62 de persoane rănite, dintre care 14 în stare critică.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *