Skip to content
Politică

Colegiul de Conducere al CCIR a votat noua conducere a Curții de Arbitraj Comercial Internațional

CCIR
" "

La propunerea președintelui Camerei de Comerț și Industrie a României (CCIR), Mihai Daraban, Colegiul de Conducere al CCIR reunit astăzi, 19 septembrie, l-a reconfirmat pe prof. univ. dr. Stefan Deaconu în funcția de Președinte al Curții de Arbitraj Comercial Internațional.

Precizăm că Ștefan Deaconu a fost reales în funcție cu unanimitate de voturi, pentru un mandat de 5 ani.

" "
" "

Totodată, în cadrul aceleași ședințe au fost votați și membrii Colegiului de Conducere al Curții de Arbitraj Comercial Internațional, tot pentru un mandat de 5 ani. Noile prevederi stipulează atât pentru funcția de Președinte, cât și pentru cea de vice-președinte și de membru al Colegiului de Conducere al Curții de Arbitraj Comercial Internațional un mandat de cinci. În urma exprimării votului, componența noului Colegiu de Conducere al Curții de Arbitraj Comercial Internațional, aleasă în unanimitate pentru un mandat de 5 ani, este următoarea:

Ştefan Deaconu, Președinte
Bazil Oglindă, Vicepreședinte
Membri în Colegiul Curții de Arbitraj Comercial Internațional
Claudiu Constantin Dinu, doctor în drept, conferențiar universitar, avocat
Sorina Olaru, avocat
Cosmin-Cristian Vasile, doctor în drept, avocat
Florian Niţu, doctorand în drept transnațional, avocat
Cornel Popa, avocat

Curtea de Arbitraj Comercial Internaţional de pe lângă Camera de Comerţ şi Industrie a României este cea mai veche instituție de arbitraj comercial din România, fiind înfiinţată în anul 1953 şi având o activitate de peste 60 de ani. În tot acest timp, Curtea de arbitraj şi-a format şi menţinut o foarte bună reputaţie prin arbitrii pe care i-a avut şi îi are şi prin calitatea hotărârilor arbitrale date

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *