Skip to content
Coronavirus

Colete cu mii de măşti chirurgicale şi cu costume de protecţie medicală, oprite la Cluj. Urmau să fie expediate în Italia

" "

Direcţia de Sănătate Publică Cluj a dispus oprirea transportului unor colete, care urmau sa fie expediate în Italia şi conţineau 10.000 măşti chirurgicale, 17.000 măşti menaj, 400 măşti de unică folosinţă, 45 de costume de protecţie medicală, 400 de botoşi protecţie încălţăminte.

Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă anunţă că, marţi, a fost oprit transportul unui colet plin cu măşti chirurgicale. Conform autorităţilor, coletul urma să fie expediat în Italia.

" "
" "

Totodată, în urma sesizării poliţiştilor de frontieră din aeroportul Cluj-Napoca, în baza Ordinului Ministrului Sănătăţii nr. 7 din 11.03.2020, Direcţia de Sănătate Publică a dispus oprirea transportului unor colete, care urmau sa fie expediate în Italia şi conţineau 10.000 măşti chirurgicale, 17.000 măşti menaj, 400 măşti de unică folosinţă , 45 de costume de protecţie medicală, 400 de botoşi protecţie încălţăminte”, informează DSU, potrivit Adevarul.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *