Coloane de maşini la patru puncte de trecere a frontierei spre Ungaria

Sursa foto: Unsplash

Mai multe puncte de trecere a frontierei de pe graniţa de vest a ţării sunt aglomerate, sâmbătă, în unele locuri formându-se coloane de autoturisme care aşteaptă o oră pentru realizarea formalităţilor vamale.

Şoferii care ies cu autoturismul din ţară către Ungaria, sâmbătă, prin punctele de trecere a frontierei de la Nădlac, Nădlac II, Petea şi Urziceni aşteaptă, sâmbătă, în jurul orelor prânzului, o oră pentru formalităţile vamale.

Potrivit aplicaţiei online a Poliţiei de Frontieră, la Nădlac sunt deschise opt artere rutiere pentru autoturismele care trec spre Ungaria, însă numărul de autoturisme care se prezintă la graniţă este unul mare. Poliţiştii de frontieră recomandă şoferilor care vor să evite aglomeraţia alte puncte de trecere a graniţei.

Spre Ungaria, la punctele de trecere a frontierei de la Turnu, Vârşand, Săcuieni şi Salonta timpul mediu de aşteptare este, sâmbătă, de 10 minute iar la Borş şi Valea lui Mihai este de 20 de minute pentru ieşirea din ţară.

Pe graniţa de sud, la ieşirea către Bulgaria prin punctele de trecere Giurgiu şi Vama Veche timpul de aşteptare este de 30 de minute.

Citește mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: