Skip to content
" "
Politică

Comandament de iarnă la Primăria Capitalei/ Managerul Spitalului Colentina a fost DEMIS

www.click.ro

UPDATE 9:15

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat luni că l-a demis pe managerul Spitalului Colentina, Bogdan Andreescu, invocând faptul că pacienții și personalul medical au fost nevoiți să stea în frig.

" "

„La Spitalul Colentina, pacienţii au stat în frig. Am dispus un control şi am decis demiterea managerului Spitalului, pentru motive intemeiate: asigurarea unor condiţii decente, normale pentru pacienţi”, a afirmat Gabriela Fira.

Primarul General al Capitalei a explicat că nu era o problemă de la RADET, ci o problemă internă, de management. „La fel se va întâmpla cu orice manager de spital care nu îţi asumă responsabilitatea. Nu pot să tolerez astfel de atitudini”, a afirmat Gabriela Firea.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a mai anunțat, în cadrul comandamentul de iarnă de la Primăria Capitalei, că va trimite Corpul de Control la Spitalul Colentina.

Trotuarele și străduțele din București vor fi deszăpezite de jandarmi și deținuți, a anunțat Primarul General, Gabriela Firea, care a mai precizat că Ministerul de Interne și Administrația Penitenciarelor vor ajuta Primăria Capitalei în acest sens.

Jandarmii și deținuții vor lucra în toate zonele în care deszăpezirea nu intră în atribuțiile operatorilor economici sau a asociațiilor de proprietari.

Totodată, Firea a anunțat că poliția va trimite somații operatorilor economici și asociațiilor de proprietari care nu au curățat trotuarele.

——————————————

Vremea rea se întoarce în România!

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a convocat luni dimineaţă un comandament de iarnă la sediul instituţiei, în contextul unei atenţionări meteo de ger, emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie.

Astfel, la Primăria Capitalei vor ajunge, luni, primarii de sector, firmele de salubrizare, reprezentanţii RATB şi RADET şi cei de la Administraţia Străzilor. Autorităţile vor lua măsuri pentru zilele următoare, în contextul în care, pe lângă ger, de marţi revin şi ninsorile, potrivit Romaniatv.net

În prezent, în Capitală nu sunt probleme majore în privinţa traficului.

 

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *