COMES caută 250 de muncitori pentru un proiect de 10 milioane de dolari

Sursa foto: COMES

COMES, o firmă specializată în construcția de trasee de conducte, a semnat un contract valoros cu Lukoil, Ploiești, pentru a construi noi conducte de abur. Acest contract, evaluat la peste 10 milioane de dolari, implică executarea lucrărilor de construcție și montaj a conductelor tehnologice și de abur în sectoarele Petrotel-Lukoil.

Proiectul se desfășoară pe parcursul reviziei tehnice generale a rafinăriei, începând din luna noiembrie.

Sursa foto: COMES

COMES are responsabilitatea de a înlocui 78 de conducte în patru sectoare, cu o lungime totală de 10 km. Pentru a duce la bun sfârșit acest proiect impresionant, aproximativ 250 de angajați, incluzând sudori și lăcătuși mecanici, vor fi implicați în demontarea conductelor vechi, montarea celor noi, efectuarea tratamentelor termice, a controalelor nedistructive, a probelor de presiune și în asistența tehnică la pornirea instalațiilor.

COMES se concentrează în prezent pe achiziționarea materiilor prime și subcontractarea personalului calificat necesar pentru proiect. În plus, compania explorează noi direcții de dezvoltare, inclusiv reparații și construcții la cheie, precum și proiecte de antrepriză generală.

„Instalațiile complexe, proiectele la cheie și infrastructura de fluide sunt reperele activității COMES din perioada următoare. Anul acesta, adăugăm în portofoliu primul proiect de antrepriză generală, pe lângă producția curentă de echipamente industriale sub presiune” precizează Anton Măzărianu, director general COMES S.A.

„Gestionăm proiecte de anvergură, de la faza de proiect, la execuție cu recepție finală. În acest an, am dezvoltat un departament care să gestioneze proiecte de amploare, în regim de antrepriză generală, profesioniști care asigură servicii de coordonare, proiectare, ofertare, contractare, logistică, și execuție” explică Anton Măzărianu.

Sursa foto: COMES

Industria conductelor de transport, care asigură livrarea de gaze naturale, țiței, produse petroliere, apă potabilă și hidrogen, necesită companii solide financiar și responsabile.

COMES este autorizat în domeniu, respectând normele ISCIR și SR EN ISO 3834-2 pentru reparații, prefabricare și montaj de conducte de fluide tehnologice și de abur, demonstrându-și competența în acest sector vital al economiei.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL