Skip to content
Puterea Știrilor Video

Comisarul european Corina Crețu atenționează: Nu la Bruxelles sunt dușmanii! Replică fulgerătoare pentru Teodorovici

Inquam Photos / George Călin

Studioul ”Puterea Știrilor” s-a mutat, vineri dimineață, la sediul Reprezentanței Comisiei Europene la București, acolo unde comisarul european pentru politică regională Corina Crețu a răspuns întrebărilor redactorului-șef PSnews.ro, Marinela Angheluș.

În cadrul interviului video, comisarul european Corina Crețu a fost întrebată dacă PSD a derapat pe calea anti-europeană. În replică, oficialul european a ținut să precizeze că ”nu la Bruxelles sunt dușmanii, nimeni nu vrea să pedepsească România la Bruxelles”. Mai mult, aceasta a adăugat că dușmanii sunt ”cei care sabotează șansele la dezvoltare”.

”Pentru mine ca și comisar european, nu voi înceta nicio clipă să apăr acest proiect unic care există pe această planetă. Integrarea la UE nu a adus decât beneficii României. 45 de mld de euro au intrat în economia României de la aderarea la UE. Avem 3 mil de oameni care lucrează, trăiesc în străinătate, nu aș fi putut niciodată să țin un discurs ca cel de astăzi, în care un reprezentant la Guvernului României, domnul Teodorovici, care ar putea o clipă să reducă încrederea cetățenilor în UE. Pentru mine, UE reprezintă singura șansă de dezvolatre a României. Nu la Bruxelles sunt dușmanii, nimeni nu vrea să pedepsească România la Bruxelles. În opinia mea, dacă avem dușmani, suntem noi înșine atunci când ne sabotăm șansele la dezvoltare. Cei care sabotează șansele la dezvoltare”, a declarat Corina Crețu la Puterea Știrilor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *