Comisarul-şef Dumitru Bîltag a fost împuternicit la conducerea IPJ Ilfov

Sursă foto: Poliția Română
Sursă foto: Poliția Română

Comisarul-şef Dumitru Bîltag, care a fost în trecut, şef al IPJ Mureş, director al Oficiului de Protecţie a Martorilor şi adjunct al Inspectoratului General pentru Imigrări (IGI), a fost împuternicit să exercite atribuţiile de şef al IPJ Ilfov. Totodată, au fost împuterniciţi doi adjuncţi ai acestuia. Noua conducere a IPJ Ilfov urmează să desemneze noi şefi la Poliţia Voluntari.

„Cu data de 12 iulie a.c., prin ordin al ministrului Afacerilor Interne, comisar-şef de poliţie Dumitru Bîltag a fost împuternicit să exercite atribuţiile funcţiei de şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov. Ofiţerul are o vastă experienţă managerială, în trecut îndeplinind funcţia de inspector şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, funcţia de director al Oficiului Naţional de Protecţie a Martorilor şi cea de adjunct al Inspectoratului General pentru Imigrări”, a anunţat, miercuri seară, Poliţia Română.

De asemenea, din dispoziţia inspectorului general al Poliţiei Române, comisarul-şef de poliţie Florea Remus-Mugurel a fost împuternicit să exercite, începând de miercuri, atribuţiile funcţiei de adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov. Acesta îndeplinea funcţia de şef al Secţiei 23 de Poliţie Bucureşti.

Totodată, din dispoziţia inspectorului general al Poliţiei Române, cu aceeaşi dată, subcomisarul de poliţie Bălan Alexandru-Daniel a fost împuternicit să exercite atribuţiile funcţiei de adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov. Acesta îndeplinea funcţia de adjunct al şefului Secţiei 2 de Poliţie Bucureşti.

„În perioada imediat următoare, noua echipă managerială a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov o să stabilească noua conducere a Poliţiei Oraşului Voluntari”, a precizat sursa citată.

Cristian Perşinaru, care îndeplinea funcţia de şef al IPJ Ilfov, şi adjunctul său Ştefan Frunzeanu, au demisionat în contextul scandalului legat de centrele în care bătrâni erau supuşi la tratamente inumane, potrivit stirileprotv.ro

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL