Skip to content
Politică

Comisia Juridică, aviz pozitiv pentru arestarea lui Marko Atilla

" "

Comisia juridică din Camera Deputaților a dat luni  aviz pozitiv pentru arestarea lui Marko Attila.

Deputatul UDMR este plecat din țară încă din luna decembrie a anului trecut. Avocatul său susține că acesta se află în Ungaria, însă potrivit unor zvonuri, Marko Attila ar fi în SUA.

”Cu privire la reținere au fost 17 voturi pentru reținere, un vot ”nu”, o abținere și un vot nul. Cu privire la arestare, 16 voturi pentru arestare, un vot ”nu”, zero abțineri și un vot nul. Nu am reușit (să luăm legătura cu Marko Attila – n.r.). Au venit, în schimb, reprezentanții domniei sale, două doamne avocat. Ne-au spus că dânsul se află în Ungaria, comunică cu Parchetul și cu avocații. Cu avocații comunică prin e-mail. Are un mesaj că nu se sustrage reținerii sau arestării pentru că vrea să-și dovedească nevinovăția”, a declarat Ciprian Nica, vicepreşedintele Comisiei juridice a Camerei, notează b1.ro.

DNA a cerut săptămâna trecută aviz pentru reținerea și arestarea lui Marko Attila în dosarul în care este arestat și fostul șef al Agenției Naționale de Integritate Horia Georgescu. Deputatul UDMR este suspectat de abuz în serviciu privind acordarea de despăgubiri pentru imobile supraevaluate cu aproximativ 75 de milioane de euro.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *