Skip to content
Politică

Comisia SPP debutează cu scandal: Băsescu deja și-a asmuțit un om împotriva lui Dragnea

nasul.tv

Comisia parlamentară de anchetare a activității Serviciului de Protecție și Pază (SPP) debutează cu scandal: președintele PMP, Traian Băsescu, deja și-a asmuțit un om împotriva șefului PSD, Liviu Dragnea.

Într-un comunicat trimis miercuri PSnews.ro, deputatul de Maramureș Adrian-Mihăiță Todoran dă de înțeles că de fapt comisia va fi expresia unei vendete personale a lui Dragnea.

Iată precizările integrale ale lui Todoran:

„Am fost desemnat să fac parte, în calitate de reprezentant al PMP, din Comisia parlamentară de anchetă pentru verificarea activităţii directorului SPP, Lucian Pahonţu. Sunt curios care va fi metoda de lucru şi ce urmăresc cei de la PSD – ALDE cu comisia aceasta. 

În primul rând, nu este normal ca noi, parlamentarii, să ne jucăm de-a organele judiciare, să facem anchete pentru a vedea dacă un director a încălcat legea. Dragnea are o problemă cu acest director? Foarte bine, să îi facă plângere penală, iar instituţiile abilitate să demareze o anchetă judiciară. Este absurd ca parlamentarii să facă asta.

În ceea ce priveşte strict modul de funcţionare a instituţiei şi eficienţa activităţii depuse acolo, consider că iar se trasează nişte tematici ce revin unor factori abilitaţi în a face astfel de cercetări. Era normal să existe verificări, iar concluziile să fie prezentate acestei Comisii parlamentare, în vederea luării măsurilor care se impun.

Cel mai probabil, această Comisie dominată de coaliţia PSD – ALDE, la care s-a aciuiat şi UDMR, va executa întocmai dansul dirijorului DRAGNEA”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *