Skip to content
Politică

Comitetul Executiv al PSD a decis să organizeze din nou alegeri la PSD Arad, după ce a constatat că alegerea lui Dorel Căprar nu a fost statutară

Inquam Photos / George Călin

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat, luni, după şedinţa CEX, că se vor organiza din nou alegeri la PSd Arad, alegerea lui dorel Căprar nefiind statutară. Şedinţa va fi organizată de liderul PSD Hunedoara, iar Ciolacu a spus că intenţionează să participe. Liderul interimar al PSD a precizat că Dorel Căprar poate candida, dacă doreşte, conform Statului.

Marcel Ciolacu a fost întrebat, luni, într-o conferinţă  presă despre dizolvarea echipei de conducere de la PSD Arad şi a spus: ”Am explicat şi colegului meu, Dorel Căprar, care a venit că va fi demis, suspendat. Este exclus aşa ceva. Mă menţin pe aceeaşi linie, indiferent de anumite ieşiri ale unor colegi. Este liber să candideze din nou, conform Statutului, în litera Statutului”.

Ciolacu a precizat că liderul PSD Hunedoara, Laurenţiu Nistor, va organiza alegerile.

Cu Statutul în mână, cu exact oamenii care au dreptul să voteze în acea Conferinţă extraordinară şi cred că lucrurile au intrat într-un făgaş normal”, a mai spus Ciolacu, precizând că va participa la alegerile de la Arad şi de la Satu Mare, unde candidaţii s-au situat la egalitate.

Deputatul Dorel Căprar, inculpat în dosarul şpăgilor adunate de DRDP Timişoara, a fost ales, vineri, preşedinte al PSD Arad. Conferinţa Extraordinară a avut loc, deşi conducerea partidului a cerut amânarea ei. Mihai Fifor a refuzat să participe la şedinţă, apreciind că procedura este ”viciată în profunzimea ei”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *