Skip to content
Politică

Comitetul Executiv al PSD se reuneşte în prima şedinţă cu noua conducere, urmând a discuta chestiuni organizatorice

news.ro

Comitetul Executiv al PSD se reuneşte, miercuri, în prima şedinţă după ce Marcel Ciolacu a preluat conducerea interimară a formaţiunii. Social-democraţii discută modul de poziţionare faţă de proiectele importante din agenda publică şi chestiuni organizatorice pentru congresul din februarie. Declaraţiile lui Nicolae Bădălău referitoare la diaspora ar putea fi, de asemenea, analizate în şedinţă, scrie News.ro.

Şedinţa social-democraţilor are loc, miercuri, la ora 15.00, la sediul central al formaţiunii din Bucureşti.

Este primul Comitet Executiv după ce Viorica Dăncilă a demisionat de la conducerea formaţiunii, iar Marcel Ciolacu a devenit preşedinte interimar.

Social-democraţii au pe ordinea de zi discuţii privind poziţionarea faţă de proiectele importante de pe agenda publică în acest final de an, dar şi chestiuni organizatorice legate de congresul din luna februarie.

Social-democraţii ar putea discuta şi despre ultimele declaraţii ale lui Nicolae Bădălău, membru al conducerii interimare, care a jignit din nou diaspora,  generând multiple reacţii din partea colegilor săi.

În urmă cu o săptămână, Viorica Dăncilă a demisionat de la conducerea PSD, iar preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a devenit preşedinte interimar.

El a spus că primul obiectiv este acela de a organiza Congresul, unde vor fi alegeri normale.

Alături de Paul Stănescu (secretar general) au intrat toate judeţele care au câştigat alegerile: preşedintele de la Teleorman, de la Mehedinţi, Gorj şi Giurgiu. Trebuie să fie şi o reprezentare regională şi pe fiecare regiune s-au făcut propuneri pe care le-am supus la vot: Zetea, Moldovan, Gliga, Nistorescu, Nica, Pavel Marian, Gabriela Firea si Mutu Gabriel„, a precizat Ciolacu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *