Skip to content
Politică

Comitetul Olimpic Român, decorat de către Rege

Comitetul Olimpic și Sportiv Român va fi decorat, marți, cu ocazia împlinirii a o sută de ani de la înființare, de către Regele Mihai I.

La finalul călătoriei simbolice pe care a făcut-o Familia Regală cu trenul cu ocazia Zilei Naționale ale României, principele Radu a precizat că, deși Regele Mihai I nu va fi prezent la ceremonia de decorare, aceasta va fi din partea sa.

" "

„Mâine o să fie decorat de către Majestatea Sa Regele Comitetul Olimpic şi Sportiv Român, care împlineşte o sută de ani de la înfiinţare”, a declarat principele Radu.

Ceremonia de decorare va avea loc, marţi, la ora 12.00, la Palatul Elisabeta din Bucureşti. Aici vor asista principesa moştenitoare Margareta, principele Radu, principesa Maria şi principele Nicolae.

Reprezentanţii Familiei Regale au declarat că decoraţia primită de Comitetul Olimpic şi Sportiv Român este „Nihil Sine Deo”. Conform site-ului Casei Regale a României, decoraţia regală „Nihil Sine Deo” a fost instituită la data de 30 decembrie 2009, prin ordinul Regelui Mihai I.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *