Skip to content
Politică

Compania Ryanair avertizează călătorii

Compania aeriană Ryanair roagă toți clienții care călătoresc marți și miercuri să-și facă check-in-ului online pentru zboruri în decursul zilei de Luni, 10 august, înainte de închiderea paginii web.

Ryanair contactează prin SMS și e-mail toți clienții care călătoresc marți, 11 august, și miercuri, 12 august, recomandându-le să-și facă check-in-ul online în decursul zilei de Luni, 10 august, pentru a evita neplăcerile. Ryanair își cere scuze pentru inconveniențele cauzate de această mentenanță a sit-ului web și a aplicației mobile, anunță realitatea.net.

„Mentenanța site-ului web va dura 5 ore, de marți, 11 august, ora 23.00, până miercuri, 12 august, ora 4.00, perioadă în care serviciul de check-in online nu va fi accesibil. Rezervările, dar și modificările de zboruri, de asemenea nu vor fi disponibile în acest interval. Clienții care călătoresc marți sau miercuri trebuie să-și facă check-in-ul pentru propriul zbor în decursul zilei de Luni, 10 august. Ne cerem scuze pentru acest deranj cauzat de mentenanța ce va aduce la îmbunătățiri viitoare ale Ryanair.com, cel mai mare sit web de călătorii din Europa.”, a spus Robin Kiely, Ryanair.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *