Skip to content
Politică

Compania Tarom reia zborurile spre Bruxelles, cu anumite restricții

Zborurile Tarom cu destinatia Bruxelles vor fi reluate, partial, incepand cu data de 5 aprilie, in urma redeschiderii aeroportului Zaventem, a anuntat luni compania.

Potrivit unui comunicat, Tarom va relua zborurile spre si dinspre Bruxelles incepand cu data de 5 aprilie.

„Compania Tarom va relua operarea cursei RO373/4 – Bucuresti – Bruxelles (Zaventem) – Bucuresti, care va fi efectuata cu un avion Airbus A318. Pasagerii care detin un bilet pentru zborul RO371/2 in perioada 05 – 08 aprilie 2016 vor fi rerutati pe zborul TAROM RO373/4, care opereaza conform urmatorului orar: RO 373 – Bucuresti – Bruxelles 16.50 – 18.40; RO374 – Bruxelles Bucuresti 19.25 – 23.05”, au transmis oficialii companiei.

Avand in vedere ca aeroportul Zaventem este partial operational si ca exista anumite restrictii pe aeroport, dupa atentatul terorist care a avut loc, pasagerii trebuie sa aiba boarding pass-ul sau rezervarea printata pentru a li se permite accesul in zona de check-in, mai informeaza Tarom.

Insotitorii pasagerilor nu au acces in aeroport cu exceptia celor ce insotesc pasagerii cu mobilitate redusa. Transportul public nu a fost reluat, iar accesul la aeroport este posibil doar cu autoturismele private si taxiuri, precizează www.hotnews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *