Skip to content
Politică

Comuna cu probleme financiare și garaj de mii de euro. Primar: Zici că-i buncărul lui Hitler

BotosaniNews.ro

O comună din județul Galați, cu grave probleme financiare, are un proiect măreț: un garaj care costă mii de euro, deși se chinuie să plătească la timp salariile supradimensionate.

Mai precis, Primăria Comunei Țepu are pe agenda de dezvoltare din 2018 un proiect căruia i se alocă 20% din buget: o construcţie care va adăposti patru utilaje. Suma pe care conducerea va trebui să o plătească se ridică la 87.000 de euro (402.000 lei). Potrivit primarului Călin Rugină (PSD) investiţia era absolut necesară şi nu este „o tichie de mărgăritare”, aşa cum au afirmat consilierii locali (în minoritate) care nu au votat proiectul, conform Adevărul.ro.

Deși pe internet o astfel de construcție este trei ori mai puţin decât va costa cea de la Ţepu, preţul fiind cuprins între 100 şi 150 de euro pe metrul pătrat – spre deosebire de cea de 362 de euro pe metru pătrat (deşi va fi făcută din pereţi sandviş, pe schelet metalic şi platformă din beton) din Țepu -, primarul comunei în cauză spune: „Aşa a stabilit proiectantul. Dacă vedeţi cât fier trebuie să intre în hala asta, o să ziceţi că-i buncărul lui Hitler. Dar cică aşa trebuie să fie, ca să obţinem toate autorizaţiile pentru funcţionare”.

Citiți mai multe AICI

1 comentariu la “Comuna cu probleme financiare și garaj de mii de euro. Primar: Zici că-i buncărul lui Hitler

 1. Pariez că cele 4 utilaje sunt niște hârburi, ce vreți să facă RUGINĂ ?
  Și cum la un loc nu valorează cât se alocă pe hârtie așa zisului garaj, atunci:

  Bucurați-vă, se mai construiește o vilă !

  Chiar în Țepu se vorbeşte
  Prăduielile-s umflate;
  Călinel îi linişteşte:
  “Are balta pește”… frate !

  Că doar după 12 ani de țepe țucheliste, de ce predestinatul Țepu n-ar fi devalizat în continuare ?

  Vă propun o ghicitoare:
  Cine știe ce destinație va avea peste ceva timp, construcția în care intră materiale ca-n ”buncărul lui Hitler” ? Sau pentru cine se construiește cu adevărat ?

  O să aflăm peste câțiva ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *