Skip to content
București

Concertele lunii martie: Lansări, reveniri şi patru premiere

vancouverluxurylimos.com

Luna martie se anunță a fi una plină de concerte. Iată o listă cu evenimentele muzicale din această perioadă:

Nicu Alifantis va susţine un concert alături de Orchestra de Cameră Radio şi de Corul Academic Radio, pe 1 martie, de la ora 19.00, la Sala Radio, în care va interpreta unele dintre cele mai cunoscute piese din repertoriul său.Biletele sunt la pretul de 20 lei.

Gheorghe Zamfir şi alţi 100 de artişti urcă pe scena Sălii Palatului din Capitală, 1martie la ora 19.30. Biletele au preţuri cuprinse între 65 şi 140 de lei şi pot fi cumpărate din reţeaua Eventim şi de la casa de bilete a Sălii Palatului, transmite news.ro.

Formaţia alternative metal Days of Confusion lansează albumul de debut, ”Yin & Out”, pe 1 martie, printr-un concert care va avea loc în clubul Control din Bucureşti. Biletele pentru evenimentul de lansare a albumului Days of Confusion pot fi cumpărate din reţeaua iabilet.ro sau de la intrare, în ziua evenimentului. Preţul biletelor este de 20 de lei. În deschidere va concerta formaţia Gray Matters.

Luna Amară lansează, pe 2 martie, printr-un concert care va avea loc la clubul Control din Bucureşti, primul său DVD, care va fi promovat printr-un turneu.  Biletele sunt disponibile pe eventbook.ro şi costă 35 de lei.

Joshua Radin, ale cărui piese au fost folosite în seriale ca ”Stagiarii”, ”Anatomia lui Grey” şi ”Dr. House”, concertează pentru prima dată în România, la Hard Rock Cafe din Bucureşti, pe 5 martie, de la ora 21.30. Biletele pentru concertul de la Bucureşti au preţuri de 85 şi 125 de lei, potrivit organizatorilor, şi pot fi cumpărate din reţeaua iabilet.ro şi de la Hard Rock Cafe.

Pianistul Richard Clayderman va întreprinde un turneu în România, în perioada 6 – 10 martie.  În Capitală, el va cânta la Sala Palatului, pe 8 martie, de la ora 20.00. Biletele disponibile au preţuri de 200, 250 şi 350 de lei.

Cântăreaţa rock Lita Ford, care a debutat în anii 1970 cu trupa The Runaways şi a devenit celebră în anii 1980, graţie unor colaborări precum Tony Iommi şi Ozzy Osbourne, va concerta pentru prima dată la Bucureşti pe 14 martie, la Sala Palatului. Biletele au preţuri de 65, 85, 130 şi 170 de lei şi pot fi cumpărate de pe vreaubilet.ro.

Grupul experimental Swans revine la clubul Control, pe 23 martie, cu ocazia turneului de promovare a celui mai nou album, ”The Glowing Man”. În deschidere va concerta Little Annie. Biletele costă 65 de lei şi pot fi cumpărate de pe eventbook.ro.

Grupul Postmodern Jukebox, celebru pentru reinterpretări jazz şi soul ale unor hituri pop contemporane, revine în România, cu un concert care va avea loc la Sala Palatului din Bucureşti, pe 29 martie. În funcţie de distanţa faţă de scenă, biletele la concertul de la Sala Palatului costă 120, 150, 180, 220, 350, 550 şi 750 lei şi pot fi cumpărate din reţeaua Eventim.

Grupul american Phantogram va concerta, pentru prima dată în formula completă, alături de orchestra, în clubul Quantic din Bucureşti, pe 30 martie, de la ora 22.00, iar biletele au fost puse în vânzare şi au preţuri cuprinse între 75 şi 120 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *