Concurență pentru AUR. Fanii lui Vadim Tudor din 10 partide au format o coaliție pentru alegerile parlamentare

Protocolul de constituire a Alianței Naționale România Mare, aflată „sub cupola” PRM, a fost semnat duminică, aceasta coaliție fiind menită să promoveze „idealurile și preocupările” Vetrei Românești, a declarat, pentru Agerpres, președintele coordonator al alianței, fostul senator Dorel Onaca.

„Suntem un grup de inițiativă alcătuit din membri sau simpatizanți ai partidelor adevăraților patrioți și pornim de la constatarea că actualele partide parlamentare s-au depărtat cu totul de la linia interesului national, direcție promovată constant de Vatra Românească încă de la înființarea sa în februarie 1990. Parasirea liniei nationale de conduita politica este principala cauza a situatiei inacceptabile in care am ajuns ca popor, ca stat, ca societate civila. Consideram ca, fata de situatia grea, disperata, in care se afla societatea romaneasca, singura solutie este ca programul elaborat de Vatra Romaneasca sa fie insusit si promovat de o Alianta Politica. Avem nevoie de o Alianta dedicata idealurilor si preocuparilor care au legitimat Vatra Romaneasca in viata publica, motiv pentru am decis infiintarea Aliantei Nationale Romania Mare, sub cupola Partidului Romania Mare”, se arata in protocolului Aliantei.

Noua alianta va promova „trei virtuti cardinale pentru o viata publica sanatoasa: onestitatea, competenta profesionala si capacitatea de a te dedica intereselor nationale”, calitati care vor constitui „criteriile de selectie si promovare” in structurile de partid.

Citește articolul integral AICI. 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: