Skip to content
Sport

Concurs de alergare în bătaia puştii, la Şugag Băi. 60 de atleţi, în pericol de a fi împuşcaţi!

Concursul de alergare montană Şugag Race, care a avut loc în munţii din judeţul Covasna a fost marcat de un eveniment care se putea termina cu victime umane. Mai exact, în timpul competiţiei de alergare, în aceeaşi zonă, Asociația Județeană a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi (AJVPS) Covasna a avizat o partidă de vânătoare de mistreţi şi vulpi, scrie covasnamedia.ro.

„Toată linia aia cu foișoare de tragere pentru vânători era plină, peste tot erau oameni cu puști, hăitașii urlau prin pădurea din stânga. Am fost bucuros că am scăpat toți fără incidente și în plus că am reușit să gonesc 3 căprioare înapoi în pădure, să iasă prin altă parte, nu în bătaia armelor”, a fost reacția unui participant la Șugaș Race 2018.

„Faptul că vii la un eveniment național de alergare montană și ajungi să alergi printre vânători cu puștile țintite și animale hăituite e ceva teribil de trist. Și periculos”, a povestit un alt alergător.

Reprezentanții Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Covasna au precizat că partida de vânătoare în cauză a avut toate avizele necesarii desfăşurării în acel loc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *