Skip to content
Politică

Concurs PSnews.ro- Imagine 5

Cititorii PSnews.ro au răspuns invitației lansate și ne-au transmis primele imagini care ne arată cum se desfășoară cu adevarat această campanie electorală.

poza2

Această imagine ne-a fost trimisă de Neacșu Constantin.

Așteptăm în continuare imaginile dumnevoastra!

Trimite la [email protected] un clip video sau o imagine haioasă, inedită, cu și despre ilegalități electorale sau chiar penibilă din această campanie electorală și noi te premiem cu o tabletă Samsung Galaxy Tab3.

Așteptăm până pe 2 noiembrie materialele dvs., iar cele relevante vor fi publicate pe site-ul PSnews.ro și distribuite pe pagina noastră de facebook.

Participarea este gratuita și deschisă către toți cei interesați.

Criteriul pentru desemnarea câștigătorului va fi impactul materialului pe facebook (like+share+comment).

Nu uitați ca în emailul transmis să treceți coordonatele la care echipa PSnews.ro vă poate contacta pentru oferirea premiului.

3 comentarii la “Concurs PSnews.ro- Imagine 5

  1. Votul în România este un drept, nu o obligație. Aceste drept a fost câștigat de către cei care au murit la Revoluție. Oamenii aceia și-au dorit ca ei să poată avea o viață mai bună. Dar mai ales să își poată alegere liber conducătorii. Și iată că noi, urmașii lor, putem face acest lucru, liber și fără constrângeri.

  2. Ponta nu candidează pe internet. El candideaza prin sate și orașe sărace, unde oamenii nu au ce mânca și se bucură la o găleată și un kil de ulei, oameni care nu au internet și nu le pasă ce zic analiștii, economiștii, păreriștii sau feisbuciștii. Ponta sta pe net doar ca să facă panaramă. De aia își cumpără like-uri, de aia trollează cu Simona Halep și Obama, de aia pune poze la mișto. Că nu îl interesează. Dacă mâine tot internetul va fi umplut de mesaje anti-Ponta, el tot ar lua 40-50% din voturi. Așa face și Udrea.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *