Skip to content
Politică

Condamnarea lui Dragnea face valuri. Cristoiu: E singura șansă a PSD de a se salva!

b1.ro

În cea mai recentă postare de pe blogul personal, intitulată ”Pentru salvarea PSD și a guvernării, Liviu Dragnea trebuie să facă pasul înapoi!”, jurnalistul Ion Cristoiu vorbește despre cel mai subiect al momentului: Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a condamnat, joi, pe Liviu Dragnea la 3 ani şi 6 luni închisoare cu executare în dosarul DGASPC Teleorman.

În acest cotext, gazetarul este de părere că după această decizie care a cutremurat PSD, Liviu Dragnea trebuie să demisioneze din funcția de președinte al Camerei și din funcția de președinte al partidului.

”Liviu Dragnea a fost condamnat în primă instanță la trei ani și șase luni cu executare. Totodată, i-a fost eliminată suspendarea din procesul Referendumului. Se face, potrivit calculelor, vreo patru ani și ceva.
Despre inevitabila condamnare a lui Liviu Dragnea am scris de nenumărate ori pe cristoiublog.ro și am zis la toate emisiunile tv posibile.
Deși aș putea, nu strig Încă o dată am avut dreptate!
Spun doar atît:
Că Liviu Dragnea trebuie să demisioneze din funcția de președinte al Camerei și din funcția de președinte al PSD.
Iar dacă nu vrea, alți lideri PSD trebuie să-l oblige să facă asta.
E singura șansă a PSD de a se salva.
E singura șansă a actualei coaliției de guvernare de a împlini cît de cît marile și necesarele proiecte de eliberare a României de sub dictatura sergenților majori mesianici.

Spunînd că Liviu Dragnea nu poate fi achitat, mă gîndeam la o soluție menită a împăca și pe Liviu Dragnea și pe cei care dinăuntru, dar mai ales din afară care vedeau în achitare un pericol major pentru interesele lor.

Nu mi-a trecut prin cap o clipă că sentința va fi atît de clară, atît de spectaculoasă – 3 ani și șase luni cu executare pentru ceea ce ar putea fi o găinărie, în condițiile în care mari devalizatori ai avuției naționale au luat doi ani, doi ani și ceva pentru afaceri de corupție răsunătoare”, scrie Ion Cristoiu pe blogul personal.

Citiți AICI articolul complet

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *