Skip to content
Puterea Știrilor Video

Conduc serviciile secrete jocul politic la alegeri? Fostul consilier prezidențial Iulian Fota: Multă demagogie și multă ipocrizie!

psnews.ro

Fostul consilier prezidențial pe probleme de securitate națională, Iulian Fota, analist pe politică externă, a fost invitat în studioul „Puterea Știrilor”, unde a vorbit despre o posibilă implicare a Serviciilor în alegerile prezidențiale din acest an.

Întrebat dacă Serviciile vor avea un rol determinant la alegerile prezidențiale din România, Iulian Fota a negat o astfel de ipoteză susținând că nu o să vedem „niciun fel de implicații sau de amestec”.

" "

Totodată, acesta a atras atenția că cei care folosesc retorica statului paralel, „ei la rândul lor pot fi acuzați de legături solide cu statul paralel”.

„Nu o să vedeți niciun fel de implicații sau de amestec, pentru că instituțiile astea au înțeles cum funcționează o democrație și și-au asumat niște reguli de comportament. Marile discuții pe care le-am avut cu statul paralel ș.a.m.d nu erau bazate pe fapte.

Ca să nu mai spun că era și un nivel mare de ipocrizie, cei care folosesc retorica statului paralel, ei la rândul lor pot fi acuzați de legături solide cu statul paralel. Media deja a devoalat o serie de lucruri și în privința aceasta. Multă demagogie și multă ipocrizie când vine vorba despre implicațiile serviciilor în procesul electoral”, a declarat fostul consilier prezidențial pe probleme de securitate națională, Iulian Fota.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *