Skip to content
Politică

Conducerea Camerei a luat act de demisia deputatului Dragoş Bârlădeanu de la grupul PSD

Camera Deputatilor

Biroul permanent al Camerei Deputaţilor a luat luni act de demisia deputatului Dragoş Bârlădeanu de la grupul parlamentar al PSD, după ce acesta a plecat din partid. El va activa ca deputata neafiliat. De asemenea, conducerea Camerei a luat act de demisia lui Korodi Attila ca deputat, el fiind ales ca primar al oraşului Miercurea-Ciuc, la alegerile locale din 27 septembrie.

Dragoş-Petruţ Bârlădeanu a informat Biroul permanent al Camerei Deputaţilor că din 22 octombrie nu va mai activa în grupul deputaţilor PSD, ci ca neafiliat, deoarece a demisionat din partid.

El fusese ales pe listele PSD pentru un mandat de deputat de Vrancea, la alegerile din 2016.

Conducerea Camerei a luat act luni şi de demisia deputatului UDMR Korodi Attila, care a obţinut un mandat de primar al oraşului Miercurea-Ciuc. O altă demisie este cea a lui Marian Ţachianu, deputat PSD care a candidat la alegerile locale în judeţul Dâmboviţa. Biroul permanent a aprobat pentru trimiterea la Comisia juridică privind acest punct pe ordinea de zi.

Camera Deputaţilor are plen marţi, iar de la ora 10.30 va fi făcută vacantarea si validarea poziţiilor rămase libere după demisiile lui Costel Alexe, Lucian Stanciu-Viziteu, Laurenţiu Nistor şi Nicolae Velcea care au obţinut noi funcţii la alegerilor locale. Deputaţii vor vota apoi de la ora 11.00 asupra raportului de admitere a solicitării DNA privind începerea urmăririi penale a lui Nicolae Bănicioiu adoptat de Comisia juridică, scrie News.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *