Skip to content
Puterea Știrilor Video

Confirmare de la vârful PSD: Liviu Dragnea s-a împăcat cu unul dintre cei mai puternici contestatari din partid

Inquam Photos / Octav Ganea

Primarul Sectorului 6, social-democratul Gabriel Mutu, a fost cel mai recent invitat al ediției video „Puterea Știrilor”.

În cadrul interviului video, edilul a fost întrebat în ce relație mai este cu actualul primar al Capitalei, Gabriela Firea. Amintim că la începutul acestui an, Gabriela Firea și Gabriel Mutu și-au aruncat unul altuia o serie de acuzații dure.

Astfel, social-democratul Gabriel Mutu a dezvăluit că, din punct de vedere instituțional, relația sa cu edilul Capitalei este ”perfectă”, acesta aducând în discuție și ”normalizarea” relației dintre președintele PSD, Liviu Dragnea, și Gabriela Firea.

„Instituțional, foarte ok. Eu mă bucur că am reușit, din punct de vedere instituțional, să avem o relație perfectă. Este clar, PSD a arătat, prin mesajul și vocea liderului partidului, domnul Liviu Dragnea, că are capacitatea să depășească orice obstacol.

Pentru noi, un moment mai puțin plăcut politic poate fi depășit. Orice barieră ar exista pe partea de strategie politică, comunicare, gândire, poate fi depășit de către membrii partidului. Și acesta este cel mai bun exemplu: când președintele PSD a întins mâna vis-a-vis de această normalizare a relației cu doamna Gabriela Firea. Același lucru îl face și PSD București, îl facem și noi, președinții de organizații și primarii de sectoare. Este adevărat, cum a spus și doamna primar general, noi trebuie să ne concentrăm și să ne așezăm la masă pentru a face ceea ce le-am promis bucureștenilor”, a declarat Gabriel Mutu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *