Skip to content
Politică

Conflict între palate. Pieleanu: Suntem în plină campanie electorală EXCLUSIV

adevarul.ro

Președintele Klaus Iohannis a respins marți propunerile PSD pentru portofoliile Transporturi și Dezvoltare, venite în urma remanierii guvernului Dăncilă, spunând că ”remanierea este o soluție slabă” și că, în contextul preluării de către România a președenției Consiliului UE, de la 1 ianuarie 2019, ”este nevoie de miniștri care performează foarte bine”.

Președintele joacă în continuare, suntem în plină campanie electorală. Era dator față de țară, din moment ce a respins cele două propuneri, să dea și explicații referitoare la motivele respingerii, pentru că altfel suntem predispuși să invocăm fel și fel de posibile scenarii, care să ne îndepărteze de la cauzele reale ale refuzului”, a declarat sociologul Marius Pieleanu pentru PSNews

Dacă Președintele nu ne spune motivele pentru care nu i-a acceptat pe Lia Olguța Vasilescu și Ilan Laufer, putem să credem orice, inclusiv că au doasare penale”, a completat sociologul, care adaugă că, fără o motivație concretă a refuzului, orice se poate specula.

Ca și orice altă țară membră a Uniunii Europene, România este pregătită să dețină președinția Consiliului UE, pentru că nu este un lucru dificil de realizat, sunt chestiuni birocratice, cu caracter formal, deci nu sunt probleme”, ne-a mai declarat Marius Pieleanu.

Așa cum a anunțat deja PSD-ul, sunt șanse mari ca cele două propuneri de miniștri să fie reluate, dar să facă rocada la ministere: Ilan Laufer să fie propus pentru ministerul Transporturilor, iar Olguța Vasilescu la Dezvoltare, crede Pieleanu.

 

1 comentariu la “Conflict între palate. Pieleanu: Suntem în plină campanie electorală EXCLUSIV

  1. Nazistul s-a folosit de razbunarea prostului…
    LO Vasilescu l-a pus de multe ori cu botul pe labe si l-a lasat si fara replica pe nazist. Toata lumea stie ca nazistul este un individ extrem de razbunator.
    Pe Laufer, probabil, nu l-a numit pentru este evreu si se stie ca nazistul are alergie la evrei…

    Dupa actiunea asta nu mai are nimic de castigat ci totul de pierdut, mai ales dupa scandalul cu ambasada romana in Israel, urmat de expresia „cine stie ce afaceri vrea sa faca Dragnea cu NISTE EVREI” si, colac peste pupaza, respingerea lui Laufer, un evreu.
    Nazistul e mort politic insa nu-si da seama…, INCA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *