Skip to content
Politică

Conflict politic în online. Cum reacționează Dâncu după ce un consilier al lui Ponta îl acuză pe Dragnea că l-a plagiat

" "

După ce Evenimentul Zilei a publicat un articol în care demonstrează că Liviu Dragnea a expus în ultimele sale cuvântări replici date de sociologul Vasile Dâncu într-un interviu scris, deputatul Radu Tudor l-a atacat la rândul său pe președintele PSD.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, deputatul Radu Tudor, consilier al premierului Victor Ponta l-a ironizat pe Dragnea și i-a transmis sociologului Vasile Dâncu ”Poate vorbiți cu Dragnea să schimbe și gramatica, dacă tot a resetat criteriile pentru politicieni”.

" "
" "

Faptul că deputatul l-a menționat pe fostul lider al ”grupului de la Cluj” în postare sa i-a atras acestuia atenția și l-a determinat să reacționeze printr-un comentariu.

Domnule Deputat, Dvs aveti ceva razboi mai vechi cu Liviu Dragnea. Asta nu va da dreptul sa ma calomniati pe mine. Evenimentul Zilei are dreptate in analiza, a descoperit niste similaritati intre interviul meu si declaratia Dlui Liviu Dragnea. Nu o sa spun ca sunt intamplatoare. Evident ca am vorbit, vorbim, o sa se consulte cu mine si in viitor. Am zeci sau sute de prieteni in PSD dar si in alte partide. Dar, repet, este altceva, eu nu ma ocup cu batalia politica, doar am raspuns unor cereri de interviu ale jurnalistilor, nu am intreprins nimic altceva. Nu cred ca ati ales dusmanul potrivit pentru lupta politica, eventual alegeti unul dintre cei 65 care l-au votat pe Liviu Dragnea. Am inteles, ati fost sau sunteti, nu stiu précis, consilierul lui Victor Ponta, este foarte bine, optiunea Dvs, o respect. Eu daca vreau sa-i spun ceva lui Victor nu ma apuc sa trag cu tunul după prietenii lui. Nu vreau sa polemizez cu Dvs pentru ca nu castig nimic, dar nici nu pot să accept calomnii. In calitate de cetatean am dreptul la acest tip de minim respect din partea Dvs, Alesul nostru. Voi fi bucuros daca nu o sa va mai faceti programul de comunicare politica folosindu-ma pe mine ca pretext. Asta e tot! Cu respect, Vasile Dancu”, a fost postarea sociologului.

Reacția deputatului a venit imediat și i-a răspuns lui Dâncu. ”Domnule profesor, nice try…emoticon smile

Însă, revedeți declarațiile mele, vă rog și poate aveți un răspuns și pentru cei care votează: când elitele fraternizează cu hoții, ce mai avem de așteptat de la țara asta?”.

Și la acest comentariu a răspuns sociologul clujean. Mesajul fiind unul menit să încheie dezbaterea online. ”Interesul este unul singur pentru mine: stanga ramaneasca sa ramana in picioare. Politica nu este facuta de ingeri, puneti un personaj pe masa si in 5 minute sar toti cu cutitele si il termina. Asta e lupta politica, dar trebuie sa trecem dincolo de comunicarea politica sau interesele noastre de moment. Nu ma cunoasteti deloc, nu aveti de unde. Eu in schimb nu ma hazardez sa va judec dupa aparitiile de la OTV, sunt sigur ca este o etapa pe care ati depasit-o. Prfobabil ca tineretea va impinge sa puneti usor etichete. Mi s-a intamplat si mie, acum nu mai fac asta. La buna vedere!”, a încheiat Dâncu.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *