Skip to content
Politică

Conflictul Carmen Dan-Gabriela Firea se accentuează: Nu trebuie să fim prietene!

Carmen Dan  se declară dezamăgită după demisia  pe care Gabriela Firea i-a cerut-o în cadrul Comitetului Executiv (CEx) al PSD  de la începutul lunii septembrie, la Neptun. Ministrul de Interne a mai spus că iesirea edilului capitalei a luat-o prin surprindere, iar dacă o prietenie nu este necesară între ea şi Firea, colaborarea instituţională nu ar trebui să lipsească.

Pentru mine în mod clar au fost momente greu de anticipat, mai ales pentru că am avut o bună comunicare. Cel puţin aşa mi-a plăcut să cred. Eram două persoane care se înţelegeau bine. A fost surprinzător pentru mine momentul CEx-ului de la Neptun. Ulterior, eu cred că am făcut bine că am ales să nu îi dau răspuns, pentru că vă amintiţi turul televiziunilor şi modul în care a făcut foarte multe afirmaţii din cauza supărării. Momentul acelei discuţii în CEx a adus un plus. (…) M-am amărât, ulterior m-am resemnat. Erau momente când am simţit revoltă, să dau replică, dar am rămas în zona de echilibru”, a declarat ministrul de Interne, potrivit Antena3.ro

" "

Deşi Gabriela Firea a declarat că din punct de vedere instituţional nu doreşte o colaborare cu Carmen Dan, aceasta din urmă a precizat contrariul.

" "
" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *