PSnews

Congres PNL

Congres PNL. Bușoi spune că ar putea candida la șefia partidului

facebook.com

Europarlamentarul PNL Cristian Bușoi a anunțat joi că ar putea candida pentru funcția de președinte al Partidului Național Liberal.

Secretarul general interimar al PNL a declarat joi că, dacă va fi reales în funcţia de preşedinte al filialei PNL Bucureşti la Conferinţa de pe 8 aprilie şi dacă şi alţi liberali din ţară îl vor susţine, atunci ar putea candida la preşedinţia formațiunii politice, informează Mediafax.

„Deocamdată, singura singura decizie pe care am luat-o este să-mi recâştig sau câştig susţinerea în conferinţa pe Bucureşti, pentru că avem un eveniment pe 8 aprilie. Vor fi peste 1000 de delegaţi la Conferinţa pe Bucureşti şi orice intenţie aş avea pentru viitor cred că ar trebui să pornească de la validarea mea de către acei colegi pe care i-am coordonat în această scurtă perioadă de timp. Dacă acest lucru se va întâmpla şi dacă alţi colegi din ţară vor dovedi deschidere, pot să iau în calcul şi o eventuală candidatură (la preşedinţia PNL – n.r)”, a afirmat eurodeputatul.

Convenţia Naţională (Congresul PNL), forul în care va fi aleasă noua conducere a partidului, va avea loc pe 17 iunie, iar alegerile în filiale va trebui să fie finalizate până pe 2 mai.

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi